Sunday, March 1, 2009

tagasiminek v6ib ka edasiminek olla

Reedel pandi meid Triinuga p2rast poolt p2eva shedis t66tamist koos poistega squaship6ldu rohima. St tyhjakskorjatud squaship66said maast yles kiskuma.

T2iesti r2me t66 oli. Esimene tund - poolteist m6tlesin, et konveierist k6vasti parem, aga p2rast suitsupausi p6llule naastes oli ikka kooohuutaaav. Fyysiliselt raske, sest p66sad polnud just minimaalsed, p2ike paistis p2he, higi voolas kinnastesse, mulda tolmas n2kku ja k2rbsed ka m6nitasid. Lisaks veel kupja k6iken2gev pilk ja paranoia, et ta kohe tuleb ja 6iendab.

Kusjuures meid pandi Triinuga p6llule sellep2rast, et yks meist olevat kurtnud, et shedi t66 on raske. See olin siis kindlasti olnud mina, kuna mul konveierist katus 2ra s6itis. Taheti meile 6ppetundi anda, n2idata t6elist p6llut66d, rrrrroahhh!

6ppetund t66tas. Meil viskas Triinuga lihtsalt niiv6rd kopa ette, et otsustasime 2ra minna. Ei ole me maat66ks loodud. Triin helistas Kaarlile, kellega olime tutvunud Milduras ja kelle kaudu oleksime baari t66le saanud. Saime pakkumise tulla laup2eval Mildurasse, samal 6htul oleks 66klubisse t66le saanud ja 66maja ka kumbki 50 dollariga n2dalas.

Sebisime farmist nati ettemaksu ning l2ksimegi bussiga Mildurasse. Kohale j6udes ilmnes muidugi, et t66d pole ja majutus ka kahtlane. Istusime kahekesi viis tundi pargis ja kassisime, taas kord oli meie ees ostuk2ru asjade lykkamiseks, aga enam polnud see yldsegi lahe ega naljakas. Hoopis k6le ja kurb. Kogu ylej22nud seltskond j2i ju maha. Me tulime omast arust kindla peale v2lja, eemale tolmusest p6llust ja nyristavast konveierist.

L6puks saime ikkagi variandi, et yks meist saab paariks tunniks klubisse t66le minna, viskasime Triinuga kulli ja kirja ning Triin l2ks. Aga loodetud baaridaami koha asemel pidi ta hoopis l askma inimestel mingeid ankeete t2ita, mis t2hendas, et jootraha ei saanud. Ning me olemegi nyyd kahekesi siin, t2iesti pankrotis ja keegi ei tea, mis homne p2ev toob.

Rain oma viie villiga pole samuti farmis 2 p2eva t66l saanud k2ia. Plaan on ta a.s.a.p siia j2rgi sebida, kohe, kui miski t66 on talle olemas. Sassil ja Mollil pidavat ka t2iesti siiber olema.

Imelik on olla kahekesi, nii tyhi... keegi ei 6ienda minuga, et miks ma l2rman ja lollitan. Tegelikult peaks Triinu 6iendama panema :)

66bimisest selgus nii paljut, et yks meist saaks t6epoolest yhte majja 50 doltsi eest n2dalas j22da, kuid teine peaks minema naabermajja, kus omanik n6uab 100 taala, mis poleks ka yldsegi mitte palju, aga ta n6uaks seda HOMME. Ja meil ju pole.

Niiet v6tsime yhendust 3 eestlasega, kes siin kuskil karavanipargis elavad ja l2hme ilmselt kohevarsti oma kolaga sinna.

Pyhendaksin nyyd suvik6rvitsa6uduse m2lestuseks yhe luuletuse:
khmm, khmm

Konveier

Liigub lint, liigub lint,
silme ees on labyrint
pea k2ib ringi, syda on paha
kunagi seda t66d enam teha ei taha
v6tan kasti ja viskan selle maha
ei huvita t66, ei huvita raha

1 comment:

sri said...

Haa! Orkutis sai ju hoiatatud, et ramedalt johker too on see suvikorvitsate vark ja et sinna tasub minna ainult siis, kui napud toesti pohjas ja muud tood saada ei ole:D