Tuesday, March 17, 2009

linnavihm ei ole j6gip2ike, paadivikerkaar!

niimoodi k2iakse linnas

niimoodi ei k2ida linnas (vihkame silda!)

niimoodi ollakse linnas

niimoodi lollitatakse linnas

niimoodi pyhitakse jalgu linnas



Uskumatu! Rain k2is eile pitsakohas ja ongi tunni aja p2rast nyyd t2na t66l. Alustuseks muidugi proovip2eval, aga see on ikka meeletu samm edasi. T66intervjuu kestis oma pool minutit, Rain l2ks sisse ja kysis bossi n2ha ja boss k2skis t2na t66le minna. Et ilmselt saab enamuse ajast k66gis seal toimetada ja vahepeal pitsasid kohale ka viia. Pisike nunnu pitsakoht. Supermarketis sai ta t2na j2lle vastuseks, et aus6na, homme tuleb m2nedzer kohale, t2na j2lle polnud. V6i siis et esmasp2eval. V6i siis et reedel :) Austraallased on t2ielikud jahupead.

T2na l2ksime linnatulekuks lausa nii nahaalseks k2tte, et kauplesime end paadiga linna. Tahtsime linna minema hakata, kui n2gin yht vanapapit, kellelt ykskord varem olin juba autoga linna kyyti kaubelnud. R22kis oma s6braga juttu karavanipargis. Kihutasin tema juurde ja kysisin, et ega ta ei juhtu parasjagu oma paadiga minema kuhugi v6i nii (ta oli eelmine kord maininud, et tal on paat) ja onkel t6igi meid 2ra, jee!

Eile h22letasime end pitsakoha juurest silla juurde, esimene auto j2i seisma, keda pyydsime. Et siis k6ndisime yle pikapikapika aja p2riselt ka yle silla. Vahepeal viskasin Raini p2ikeseprillid alla, sest need on nii jubedad tr2namehe klaasid.

Siiatulles k6ndis Rain peaga vastu liiklusm2rki, r2me kolakas k2is. Hihihiii. Kitarr ja selle jupid kah lagunevad juba, sest telk on selline seapesa, et kogu aeg koperdab keegi millegi otsa.

Karavanipargis elab kari hanesid ja kari parte ka, me k6ik vihkame neid, sest nad r66givad, nillivad syya ja siis ekskrementeerivad oma j22nused sinnasamasse v2lja.

Ja siis elavad siin veel maailma k6ige syrrimad linnud!! Ahvlinnud (ilmselt mingid papagoilised), kes teevad t6esti totaalset ahvih22lt ja siis spookylinnud, kes teevad maailma k6ige v6ikamat h22lt, kui nad yksi laulavad. Aga kui nad kahekesi on, siis teevad p2ris lahedaid lugusid.

K6ik kuivab, isegi vahepeal maha sadanud 3 cm vihma ei aidanud mitte kui midagi. Tee22rsed tuleohutusandurid on kuid t2iesti p6hjas olnud. Victoria pidavatki olema Austraalia k6ige kuivem osariik. Krabiseb, s2riseb, sureb. Ainult sipelgad saavad oma kaifi k2tte, sest majamaterjalist neil puudust ei tule. Osad sipelgad on siin eriti suured ka, reaalselt mingid kahesentimeetrised.

Kui keegi teab midagi Hiinast (Pekingist) auto ostmise kohta, siis palun andke teada.

edit: HAAAAHH, Raini t66p2ev oli sama lyhike kui ta eilne t66vestlus. P6him6tteliselt tuli v2lja, et seal t66tamiseks peab ikkagi enda transport olema. Kuigi eile seda ei 6eldud. No poole minutiga ei j6uaks ju tgelt 6elda ka :)

Aga vahepeal helistati siin mulle tagasi yhest takeawayst ja ma olen hommikul kell 9 t66vestlusel. See oleks t2iesti super seal t66tada, kuna saaks p2evaseid vahetusi teha t2iskohaga ja siis 6htuti ikkagi loungeis nats.

J2rjeks veel natuke Sassist (Spike, Notting Hill) ka. Sassi pykste hargivahesse(eespool) on mingi aeg tagasi tekkinud auk, mis j2rjest suureneb. Eile, kui poiss t66lt tagasi s6itis, juhtus tal v2ike viperus (ta ei kanna trussikuid). Sass noh. :):) Ehmatas oma vastasistuva tyybi natuke 2ra ka. A kyll ta yle saab.

2 comments:

Hanna said...

Sass on täiega Spike! Mõnus võrdlus! :D Ma olen täiega krampides! :D

MariaMariic said...

sul on ikka päris tuus seal, eriti vinge on lugeda, et keegi teeb teiselpool maakera ikka hullu möllu edasi :D ammju juba mõtlesin, et jätan väikse kommentaari, aga ei viitsinud kirjutada :P

igaljuhul, rock on!