Monday, March 9, 2009

tolmuvihm




Ilmadega on asjad kyll tuksis. Kaks p2eva oli lihtsalt tolmutorm. Tugev tuul ja tolmu lendas, punakaskollakas vastik v2ikesetykiline tolm, mis n2kku kinni j22b ja k6ik kohad 2ra m22rib.

Siis eile otsustas suvi yheks p2evaks tagasi tulla, oli r2igelt kuum ja p2ikeseline.

Ja t2na on koooohutavalt kylm, brr, 22 C ainult, ja vihma sajab ja sajab ja tibutab ja siis natuke ei saja ja siis j2lle tibutab ja nii.

Igatahes, eile j6udsimegi Raini ja Mattiasega linna peale kitra raha eest tinistama. St mina niisama passisin ja Rain ja Mattias kordam66da m2ngisid, kiderikotti kerjasime raha. P2ris lahe oli. Alguses potsatasime end yhe suvalise pingi peale. Avastasime, et keegi ei oska mitte midagi, Mattias ei osanud Rainiga samu laule samal ajal m2ngida-laulda. Naljakas oli.

Siis otsustasime paremat taktikat proovida - kiderile v6imu taha panna (see on elektroakustiline) ja minna kohta, kus on rohkem inimesi kui 1 10 minuti kohta. L2ksime yhe supermarketi ette, leidsimegi sissep22su k6rvalt pistiku. Panime v6imu sisse, v6im ise ostuk2rus, sest juhe on liiga lyhike, et maha ulatuda, hahaa, kiderikott ette lahti. Olime aru saanud, et niimoodi laulda pole mingit m6tet ja siis Rain ning Mattias kordam66da m2ngisid. Eesm2rgiks oli teenida yhe pakiveini raha.

Ja teenisimegi!!! Isegi 2 pakiveini raha. Inimesed kuulata kyll eriti ei viitsinud, niisama viskasid mynte poodi minnes. P6hilised tegijad olid lapsed, kes emade k2est meie jaoks raha kysisid. Yks mees andis 3 dollarit selle eest, et ta ise natuke aega m2ngida saaks. V2ga lahe oli. Poisid peavad nyyd lihtsalt rohkem harjutama ja siis saabki aeg-ajalt t2navamoosekante teeselda.

Sass ja Moll l2ksid t2na j2rjekordsesse hostelisse, et homsest farmi viinamarju korjama minna. 6nneks on hostel siinsamas linnas.

Teised Eesti poisid, kamp, millega Mattias praegu koos on ja kus me varem Triinuga paar 66d karavanis olime, ostsid eile omale 100 dollari ja kasti 6lle eest suure busskaravani. Kuramus kyll, oleks meie pundile seda tahtnud. Aga noh, kyll j6uab.

t66agentuur, kust praegu salaja netis oma asju ajan, pannakse kohe kinni, niiet rohkem ei kirjuta ka.

No comments: