Saturday, March 28, 2009

hey my name is acoustic


§/.?.?%£$$p^=)°¨^*!!!!!!!!!!!!!! (vihkanvihkanvihkaaaan)

uhke l6pu2mber, viimased 80 senti, jee!

t66buss, taevamasin


viinamarjas6jas surma (raha) ei saa!



Meie seiklustele on vahele j22nud nyyd v2ike kamakas t66D ka. Eelmisel kolmap2eval oli selline systeem, et istusime Rainiga taas t66agentuuris salaja netis, otsisime t66d ka, aga siiakanti ei leidnud taas midagi, ainult yks lopergune null oli Mildura t66pakkumiste koha peal. Samal ajal olid t66tuks j22nud ka kolm eesti poissi, kellega siin karavanipargis koos elame: Mattias, Madis ja Ottomar Aermates.

Avanes uks seina sees ja v2lja leffis yks jube asjalik t2di ja kysis, kas me t66d tahaeva Ilmselgelt tahtsime. Ytles, et pakutakse alates j2rgmisest p2evast yhte viinamarjafarmi t66d ja selle saavad 5 inimest. Loomulikult sebisime siis teised poisid ka sinna t66le, joonistasin paberi peale oma passi (t2dil oli ainult pool tundi aega ja minu pass oli minust sigakaugel karavanipargis, hyljatud nagu tavaliselt, vana r2bal) ja nii meist paariks p2evaks inimesed saidki.

Veeresime Otto ja Madise bussiga j2rgmisel hommikul farmi kohale. Anti v2iksed nyrid viinamarjakobaral6ikamisnoad k2tte (ma suutsin muidugi juba esimese poole tunni jooksul sellega kyynde sentimeetri kaugusele sisse l6igata, nii et liha v2ljas ja veri ka, kuradi valus oli) ja hakkasimegi kobaraid 2mbritesse naksutama. T66 oli p2ris m6nna, polnud isegi mitte liiga palav ja no viinamarju sai ju syya :) Ning kell 10 sai teed ja kohvi ja kypsiseid ja suitsu (meil oli t2itsa otsas, sest plaanisime sellest p2evast rahas22stmise eesm2rgil maha j2tta :)) ja nalja ja limonaadi. T66tada saime t2iesti omaette, keegi ei 6iendanud ega j2lginud meid yldse.

Vahepeal sai muidugi viinamarjas6da, kisa ja r66kimist, et KES LOOPIS! Ja teisel t66p2eval pandi meid j2rgmisele p6llule t66le, mis oli t2iesti laokile j2etud ning kus vohasid seet6ttu maailma k6ige jubedamadvalusamad v2ikesed vastikud ohaka moodi takjad, mis j2id igale poole kinni, pykste sisse ka ja aiaaiaiii jalgade kylge ja p2he ja mujale.

K6ige suurem h2da oli tegelikult hoopiski see, et palka sai 2mbrite kaupa ja yhest 2mberist maksti k6igest 80 senti, mis on t2iesti r2mehaledalt v2he. 2mbrid t2itusid v2ga aeglaselt, sest viinakad olid imepisikesed ja logud ka, osa juba t2itsa 2ra kuivanud ja rosinustunud.
Terve pika fyysilise t66 p2eva l6puks arvutasime kokku, et igayks oli teeninud nati alla 40 taala. Totaalselt jubekohutav. Aga no ega meil muud valikut polnud, raha ju seegi, niiet otsustasime veel 2 p2eva seal t66l k2ia ja paremat kohta samal ajal otsida.

Farmer, vana itaalia ront, tegi meile r2medalt tynga ka. Meie niigi t2ielikust sibipalgast maksis ta meile kaks korda veel paarkymmend taala v2hem. Grr. Aga ta r22kis yhe laheda jutu: paar kuud tagasi oli Milduras mitu n2dalat j2rjest yle 50 C sooja. ja siis ta istus yksp2ev kuskil, kus oli puu, ja yhel hetkel kukkus laua peale puu otsast lihtsalt yks surnud lind. 2ra k2rsanud seal :) Tahaks millalgi samal aastaajal tagasi tulla siia ja siis r2ige hunniku kanu panna puu otsa kypsema.

Eile oli niisiis meie viimane t66p2ev farmis. Otsustasime mitte yle pingutada, sest 80 senti enam eriti ei motiveerinud. Mingid paharetid olid bussi kaks poolikut veinipakki ka unustanud ju... ja siis tegime paari tunni p2rast vehkat.

Mattias muide on meil selline poiss, et kadus yks 66 kuhugi pooleteiseks tunniks 2ra, tuli tagasi yleni mudase ja l2bim2rjana, teatas, et tal on selg r2medalt valus sest ta hyppas just sillalt alla. Selleltsamalt meie pervusillalt, mida me kohutavalt vihkame. 20 meetrit vabalangemist (sillast on allpool mingis postituses pilt ka).

Igatahes, lood on nyyd sellised, et l2hme Mildurast homme minema. Veel ei tea, kuhu, aga t66d peab saama.

Sass ja Moll on j2tkuvalt hostelis ja korjavad kyyslauke. Eile ajas mingi tyyp nad m6lemad kiilaks, sest nad tahtsid terminaatorid olla. Vaatasid just terminaator yhe 2ra ja siis l2kski nii.

Telgist on nii jubedalt kopp ees, et lihtsalt pole s6nu selle kirjeldamiseks. Karavanipargist ka nats. Rutiinv2rdjas. Mmm, tahaks juba raha ja pileteid tagasi osta ja chillida ja k2ia seal, kus hing ihkab ja kingi osta ja nii...

Istun praegu myrgi2mblikupesa pingil, sest see on ainus koht, kus siin internetti saab, Mattias m2ngib k6rval kitarri ja Rain istub, klapid peas ja hoiab igaks juhuks k2tega ka peast kinni. Jahutussysteem ka veel t66tab: kohe, kui siin palav hakkab, tuleb paariks sekundiks basseini hypata. Pesumasin on j2lle k6ik riided mustaks pesnud. Saigi otsa vist selleks korraks :))

No comments: