Monday, December 15, 2008

Elagu Freo!

Fremantle on eriti chill koht, kus elada ja myrada.
Eile k2isin paari jorsiga (aussie, britt ja taiwanlane) rannas. K6ik oli tore, kuni otsustasime 2ra minna. K6igepealt saime r6veda kakluse pealtvaatajateks, kusjuures otseloomulikult tormas k6ik rahvas nagu yks mees v2rsket verd ja m2ratsemist kohe vaatama.. mitte ei saa sellest fenomenist aru.

Siis m6tlesime pubisse minna. Kuna tegu oli rannarajooniga, siis ei olnud ma muidugi passi kaasa v6tnud. Ja uskumatu, mind ei lastud pubisse sisse p6hjendusega, et ma n2en v2lja alla 25 :S Mism6ttes, ka Austraalias on pubisse sisenemine keelatud alla 18le! Ehk siis neile, kes n2evad v2lja nooremad kui 18, mitte nooremad kui 25.

Misiganes. Lasime sealt vihastena jalga ja hakkasime tagasi linna minema. Paari meetri kaugusel pubist j2ime rula alla. Aus6na. Aussie varbakyys pooleks ja r2me vereloik taga. Mingid hiina pliksid l2ksid m66da ja ehmatasid poolsurnuks, andsid vett vaese poisi varba loputamiseks ja mina ohverdasin oma peapaela, sidusime varba kinni sellega. Sest k6ik ymbritsevad politseinikud jms vellod, kel esmaabikomplekt v6iks olla, olid t2navakaklusega h6ivatud.

L2ksime rongijaama ja seal oli 5 kutti loomapeadega stringides, j6ulumytsid peas ja `extinction sucks` (v2ljasuremine imeb) kirjaga s2rgid seljas. No t2iesti hysteeriliselt naljakad n2gid v2lja! Kuramuse kahju, et see arvuti ei lase pilte downloadida.

Rongi ryystas oma 30pealine pubekatekari, kellest yhel oli synna. Panid pidu nii mis kole, tegid tsirkust ja muid asju, ehmatasid piletikontrol6rid 2ra :D need kontrollisid parasjagu pileteid, kui see kari sisse lendas, kontrol6rid panid teisele poole rongi ajama.

T66tan praegu yhes 66klubis baarileti taga. T66 on kuradima tore, sest kaast66tajad on v2ga muhedad ja boss on ka kift. Ainuke h2da selles, et klubi on avatud ainult 4 66d n2dalas ja alguses ei saa ma t2iskohaga seal veel t66tada, kuna vana meeskond on veel k6ik alles. Niisiis vajan praegu h2dasti veel yht t66kohta. K2isin t2na j2lle doorknockimas - pubidesse/restodesse oma cv-d laiali jagamas. Ja yhes kohas l2kski kohe 6nneks - homme olen seal proovip2eval.

Nabar6nga l6hkusin 2ra :D

3 comments:

Unknown said...

Tjah, vahva kängu. Sa oled tubli töötegija. Kes oleks võinud Janast seda uskda :D : D :DD. Mina viibin nüüd täie kohaga ameerikas. Siin on päris kodune. Millal sa siis Sammerveisse jõuad?? Toredaid seiklusi sulle igal juhul siit uuest maailmast . . . ! ! !

jana said...

Oootot, misasja, kuidas sa sinna said??? Mis teed seal? Tahan kylla - oled suvel ka seal? Ma t2itsa segaduses praegu :D

N2edsa, t2naseks leidsin uued lemmikloomad (uues postituses) :S

jana said...

Aa mulle j6udis kohale nyyd, et sa t2navat m6tlesid :D:D:D:D

ei olegi millestki ilma j22nud, fiuh!
Seikle ise ka, noor ja verine!