Wednesday, December 17, 2008

Bed & Job bugs





-Yleeilsed pildid.
Jube hea uudis on see, et kalarestos l2ks h2sti ja olen juba palgatud.
Jube uudis on see, et mul on lutikad :S
Teistsugused kui need, mida lgp ema Rita kirjeldas, aga t6lkevaste on ikkagi lutikad.
Elagu hostelid!! oehh.. k2rnas nagu konn. T2na hommikul sain need. Kogu voodi ja ymbritsev l2ks pesemisele-desinfitseerimisele. Kardinate sees oli neid ka :S

Kusjuures ma kahtlustan, et sain need kas eelmisest hostelist, sest seal oli ikka p2ris r2pane ja bed bugsid v6ivad vabalt paar p2eva niisama sinuga kaasas h2ngida ja alles siis sind degusteerima hakata; v6i tolle aussie k2est, kelle varvas rulaga pooleks s6ideti, sest laenasin yleeile tema kampsunit, et 66sel randa kooserdama minna. Ning mulle meenub, et n2gin ta nahal kahtlasi punne!!!!! kurat ja p6rgu, kratsi v6i surnuks. Hahaa, muide, seesama aussie, ta sai j6hkra p2ikesep6letuse kunagi ja selel tagaj2rjel hakkas ta nina peal mingi kasvajapunn end aretama ja see l6igati v2lja ja ta pidi p2rast seda 7 aastat mytsi kandma!! St mitte p2ikest saama. Haaaah. Iga kolmas aussie saab nahav2hi, jehuu.
Aga hea kylg asja juures on see, et k6ik mu r2pased riided pesti tasuta puhtaks :D Olingi t2naseks pesupesemise p2eva planeerinud, v2ga mugav, et ei pidanud ise sellega vaeva n2gema ega maksma ka.
Ning ka hea kylg tolles ylbikute restoranis proovip2eval olemises - sain 100 dollarit palka oma 6 tunni eest! Poleks uskunudki, arvasin, et hea, kui 50ki saan.

3 comments:

Eva Ligi Aydoğmuş said...

eriti spets. tead, et siin teeninduses ju harilikult proovipäevade eest yldse ei maksta, eriti kui sa pärast lepingut ka ei tee.

issand, jana ja lutikad. no nyyd sa oled kyll k6ike näinud:D

ja ära kanna igast kahlaste tyypide riideid. word.

kle mavist potsatan sulle postkasti ka mingi läkituse, kavalpea.

kalli!

(aa ja esimene foto kolme hullu mehega on erispets)

Tants läbi elu said...

väga ponksud poikad:P
Sa küll kukud natukene ansamblist välja, kuid seda muret annab õige kostüümivalikuga lihtsalt lahendada:D

jana said...

:D:D
teil on t2iesti 6igus, lapsed!!

haa, mu word verification on praegu `persed` :D