Friday, April 3, 2009

pipramendilennujaammagadaeisaasestk6iknaeravadkoaaladrskkojukojukoju!!!

tuled 66s ja meie sees (j6e peal ka)

mullmullmullmull v2ike kitarr

lennujaamaesiserull

pseudot6eline t66

melbsi korstnad, mis igal 6htul kell 9 lihtsalt leegiga p6lema lahvatavad, jee!


8 min aega, enne kui internetikrediit otsa saab.

Asi ongi nyyd p2riselt ka sealmaal, et oleme Rainiga lennujaamas ja ootame t2na6ist lendu. Kuhugi Abu Dhabisse, sealt Mynchenisse ja sealt kytame bussiga KOJU.

Vahepala: austraalia mendibisnis. Magasime t2na 66sel lennujaamas, mis oleks ju t2iesti normaalne n2htus, v2hemalt euroopas. Siin aga inimesed naersid meie yle ja olid kahtlased. Pohhui. Igatahes, 2rkasin kell 6 30 yles ja otsustasin, et aitab, ei viitsi magada. Trippisime ringi m66da lennujaama ja j2tsime asjad niisama laokile pingi juurde, sest need olid k6ik lahti tehtud ja meile ei mahtunud p2he m6te, et peaks p2riselt ka need endaga kaasa v6tma.

Yks kord kui j6udsime tagasi oma asjade juurde, seisis nende juures miskip2rast v2ike kari mente. Kysisid, et kas meie asjad. No olid jah. No ja et kas me T6ESTI ei muretse selle p2rast, et keegi v6iks need rotti panna. Me: nojah, v6ib-olla t6esti. Ja et kas me t6esti ei muretse SELLE p2rast, et keegi v6iks sinna salaja narkotsi sokutada ja meid p2rast vangi pannakse v6i umbes nii. Nojah, selle peale otsisime oma asjad l2bi. Muu kola seast torkas yhele mendipoisile silma pudel sildiga PIPRAGAAS. Kysis, et mis see on. Ytlesin ausalt, sest teadsin, et tegu ju t2iesti syytu asjaga. Hee. Austraalias on selle omamine totaalselt illegaalne. Mingi v2ike raport ja nii, st mind kuhugi pahasse nimekirja ei pandud, aga gaas v6eti 2ra ja minu personaalinfo ka. Mendid ise olid toredad, uurisid, et kus k2inud oleme ja nii ja soovisid head reisi 5 korda ja vabandasid v2hemalt 10 korda, et meid tylitasid.
Kuna me nii vara yles 2rkasime, siis l2ksime lennuka ette kiderit vihtuma. Selle raha eest praegu blogin ka. Rain tinistas ja mina k2isin kuskil t2iesti x-kohas maailma r6vedaima klaustrofoobiliseima dushi all. Kusjuures siis kui ma tagasi j6udsin, ta enam raha ei saanud :)
Kohevarsti l2hme tagasi m2ngima ka, millegagi peab ju 11ni 6htul tegelema.
Mmm... sahkermahkermihkelsahtel. Kui nii kiiresti kirjutama peab, siis ei tule ju midagi meelde.



No comments: